Плащане

Плащане Elzett.bg

Предлаганите начини за плащане в онлайн магазин Elzett.bg са:

 

Наложен платеж (плащане в брой на куриер при доставка):

Заплащането на дължимата сума за поръчката плюс цената за доставката се извършват в момента на получаване на стоката от клиента, като дължимата сума се заплаща в BGN на куриера, за което той издава документ.

 

Кредитна / Дебитна карта

Заплащането на дължимата цена на стоката се извършва от клиента, посредством виртуален терминал към Райфайзен банк. Връзката между онлайн терминала и магазин Elzett.bg е надеждно криптирана и сигурна за Вашите данни.

 

С банков превод:

Заплащането на поръчката става авансово по банков път, след издаване на проформа фактура, служеща като основание за превода. След приключване на поръчката при този метод на плащане, Вие ще получите проформа фактура на електронната поща, която сте посочили.

 

Чрез системата на EasyPay:

При избиране на опция за плащане на дължимата сума чрез системата на EasyPay, след края на поръчката на Вашия имейл ще получите код за плащане, с който можете да платите във всеки офис на EasyPay. След като получим потвърждение за извършено плащане, изпращаме Вашата поръчка в избрания от Вас срок. Най-близкият до Вас офис може да намерите тук.

 

Чрез системата на ePay:

За да заплатите чрез ePay.bg Микросметка, е необходимо да имате регистрация в сайта на ePay. Веднага след завършване на поръчката чрез бутона „Плати“ в онлайн магазин Elzett.bg, получавате линк към ePay, за извършване на моментално плащане през системата на ePay. Онлайн плащанията за защитени със сертификат за сигурност и криптирана връзка.

 

При избор на плащане, различен от Наложен платеж, е възможно да Ви бъдат начислени допълнителни такси - начислени при онлайн плащания или такива чрез банка за стоки, предлагани от Elzett.bg. Ако пазарувате често онлайн, би Ви било ясно, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции, както и в случаи на обмяна на валута. Всички тези допълнителни отчисления се поемат от Клиента, тъй като онлайн магазин Elzett.bg няма връзка с тях.

Вижте по-подробна информация относно Начините на плащане на следния линк!