Начини на плащане

Куриер с наложен платеж

 

Това е най-предпочитаният метод за плащане, тъй като не изисква вкарване на лични данни онлайн и често пъти това се струва най-сигурният и бърз начин на купувачите.

Когато завършите Вашата поръчка, ние я изпращаме до посочения от Вас адрес същия или на следващия ден, в зависимост дали сте избрали експресна или икономична доставка.

 

Кредитна / Дебитна карта

След приключване на поръчката е нужно да кликнете на бутона “плащане с кредитна/ дебитна карта“.

Плащане с карта

Така ще бъдете прехвърлен в сайта на Борика, където посредством сигурна криптирана връзка към сайта ще може да извършите плащането по Вашата поръчка.

Плащане с карта

В зависимост от условията Ви с Вашата банка, потвърждавате плащането и от нашия онлайн магазин получавате уведомително писмо, че плащането на поръчката Ви е получено и ще Ви изпратим продукта в най-кратък срок.

 

Банков превод

След приключване на поръчката е нужно да кликнете на бутона “Завърши поръчката“.

Плащане с Банков превод

След като потвърдите, че желаете да платите чрез банков превод,

Плащане с Банков превод потвърждение

Ще получите на имейла си уведомително писмо от тип:

„Ще получите проформа фактура на използвания за поръчката имейл адрес, по която да извършите банковия превод. Поръчката ще Ви бъде изпратена след превод на сумата по проформа фактурата. Оригиналната фактура ще бъде в пратката.“

В най-кратък срок на същия мейл, който сте използвали за поръчка, ще получите фактура, по която да осъществите банковия превод.

 

Epay / EasyPay

След приключване на поръчката е нужно да кликнете на бутона “Плащане с ePay/ EasyPay“.

Плащане с ePay/ EasyPay

Веднага ще бъдете прехвърлени в страницата на ePay:

ePay

Ще може да избирате от коя Ваша сметка да извършите плащането – Микросметка, карта по подразбиране или друга карта.

Тук трябва да отбележим, че плащанията по ePay или EasyPay се извършват в една и съща платформа, а именно: https://www.epay.bg/v3main/front

Веднъж влезете ли в системата им с Вашия юзър и парола, ще Ви иска потвърждение на плащането. След като сме получили сумата, Вие ще получите на имейла си уведомително писмо за успешно плащане. В най-кратък срок ще пуснем поръчката Ви.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас на:

Телефон: +359 885 173 785

E-Mail: office@elzett.bg