За нас

Euro-Elzett Kft. в УнгарияВ онлайн магазин Elzett.bg можете да намерите всякакви видове секретни брави, обикновени брави, сервизни брави, касови брави, брави за алуминиева и PVC дограма,  патрони. А ако не разполагаме с наличност от търсения от Вас продукт, свържете се с нас, за да се опитаме да доставим от унгарския производител и партньор нужното в най-кратки срокове.

Euro-Elzett е най-големият и реномиран унгарски производител на заключващи механизми. В компанията понастоящем работят 210 човека, а годишният оборот е близо 10 милиона евро.

 

Кратка история на Euro-Elzett Ltd

Минало

Основана е през 1901г. под името Iron Factory Ltd. в Будапеща, Унгария. Компанията е стартирала с производство на метални врати и прозорци. През 20-те и 30-те години фирмата разширява продуктовата си гама с ключалки, панти за окачване на прозорци, врати. По това време изнася продуктите си вече в 5 страни. Засилва производството си и на изделия от листова стомана (части за готварски печки, пещи и т.н.).

В края на 30-те години започват производството на брави за мебели. Пред 1958г. се обединява с Фабрика за хардуерно производство Elzett в Будапеща.

През 1965 г, към обединените вече Iron Factory Ltd. и фабриката Elzett Hardware, към тях се присъединява и Фабрика за игли в Шопрон и Фабриката за ножове е марка Lövő. (Реорганизираната компания продължи своята разширена дейност като Фабрика на произведенията “Elzett” в Шопрон, Унгария).

През средата на 80-те фабриката Elzett Lock- and Ironwork, придобила лиценз от германската фирма Roto, компанията започва производството на много модерни аксесоари за прозорци и врати. Новите техники и технологии значително вдига стандартите си.

От 1ви Януари 1996г. фабриката за заключващи системи свече 100-годишен опит, продължава функционирането си като Euro-Elzett Ltd под ексклузивната опека на Sécuridev Group.

 

Настояще

Към настоящия момент Euro-Elzett има 150 служители в Унгария, с оборот от почти 2 милиарда HUF, заемайки водещо място в унгарския пазар за производство на ключалки.

Днес Euro-Elzett се отличава с това, че:

  • Ежегодно пуска на пазара нови серии брави, съобразно дългосрочна програма за развитие;
  • Провежда постоянни обучения на персонала;
  • Освен в Унгария Компанията всяка година утвърждава позициите си и на европейския пазар в страните от централна Европа (Чехия, Словакия, Словения, Полша и др.);

Благодарение на сътрудничеството си с френския лидер в областта на контрол на достъпа- DENY-FONTAINE, Euro-Elzett предлага успешни решения по отношение на организацията и контрола на достъп и е постигнало вече значителни резултати в тази област. Системата за качество е създадена и се усъвършенства постоянно в зависимост от стандарта ISO 9001:2000.

 Всички служители следят процедурата по развитието, за да:

  • са запознати с целите по отношение на качеството,
  • са запознати със съществуващата система за качество,
  • са информирани за всички промени в системата.

Системата за качество на Euro-Elzett е създадена и се прилага с цел постигане на необходимото качество и рентабилност при производството на продуктите. Ръководството на дружеството се е ангажирало да задоволи напълно изискванията на клиентите по отношение на качеството, както и да реализира поставените цели в тази насока и да приложи на практика системата. Сертифицираните изпитателни средства гарантират, че продуктите, пуснати в производство и тези, в процес на разработка, са и ща са в съответствие с действащите норми.

 

Бъдеще

Нашите цели: Постоянно усъвършенстване на нашите продукти, за да отговорим на нуждите на пазара; разработване на нови продукти, които да обслужват нови пазари; постоянно увеличаване на удовлетвореността на нашите партньори и крайни потребители.